Skriv i gästboken
Föregående 1 2 3 ... 10 Nästa 
Lars-Erik Boberg / ARSF

lasse.boberg   
2013-12-21 22:00

Hej Liz!
Tack för alla trevliga kommentarer under året och
jag vill önska dig en riktigt God Jul samt Ett Gott Nytt År från Lasse i Varggården

Gunilla Norén

n.gunilla   
2013-09-08 22:21

Hej Liz!

Vilken söt vovve ni skaffa. :-)

Gunilla

Johanna Ohlsson

Ellionora   
2013-08-31 13:45

Tack ännu en gång Liz för valet av favorit, bilden FRÖ. En ÄRA!

//JO

Margareta Persson

Margareta Persson   
2013-08-09 10:39

tack snälla Liz för de värmande orden! gillar dina dahlior mycket och förstår att du pysslar med detta. Jag har själv fotat dahlior i botaniska, men lyckades lite dåligt, faktiskt inte så lätt. Tack för inbjudan till Skepplanda, får se om jag får tid. Ha det så gott! Med vänlig hälsning./Margareta.

Mats Persson

mattegais   
2013-06-27 20:45

Va glad jag blir att du valde den lilla skvättan till din favorit samling!!! Ha en fin sommar Liz!! Mvh Mats

Ivar Edvinsen

Hogne   
2013-06-25 00:27

Hej, Liz!
Trevligt att du tyckte om min webbsida. Du hittar där lite om alla Sveriges orkidéer. Det låter väldigt trevligt med orkidéer runt stugan. Det mest sannolika är att det är grönvit nattviol du har. Den är numera betydlig vanligare än "vanlig nattviol". Men lättast att skilja på dessa är att kolla hur pollinerna står. Hos den grönvita står dessa brett isär och lämnar sporrens ingång öppen, medan de hos den vanliga står tätt ihop och skymmer öppningen delvis. Jag tror att du kan se detta på bilder jag har på webbsidan.
Ha en fortsatt trevlig sommar och god orkidéjakt!
Önskar
Ivar E

Jarmo Viippola

Jajjen   
2013-05-12 17:50

Ja Tranor hörs verkligen, och hoppas dom häckar där hos dig. Då får du försöka passa på att få bilder på ungarna när dom är ute med dom för första gången. Hade nöjet att fota ett Tranpar med ungar förra året vid Skövde övningsfält, dom är så små och bedårande.
/Jarmo



Plåtis 51   
2013-04-10 19:29

Hej Liz,
Tackar för trevlig kommentar gällande albumet med insekter och naturdetaljer. Roligt att du tog dig tid och kollade runt. Vad gäller aspfjärilen, var kul när jag kunde konstatera att den faktiskt finns på gångavstånd. Ett tips,behövs mer än aspar. En skogsbilväg är önskvärt då aspfjärilen brukar landa på sådana och suga i sig närsalter. Båda ställena där jag sett och fotat fjärilen har just en skogsbilväg i anslutning till asparna. Sen ska man ha tur också:-) Kan vara på vingarna i slutet av juni eller början av juli. 2008 såg jag en den andra juli. Sen tog det tre år innan jag stötte på en aspis igen, då den 26 juni. Dom brukar hålla till i trädtoppshöjd men kommer alltså ner ibland för att tanka närsalter, oftast efter att det regnat. En stor krabat det där, och som du sa, väldigt vacker. Förra året hade jag rejält med flyt och lyckades fota en aspfjärilshona. Samt en hane. Önskar dig lycka till med "aspisjakten".

M.v.h
Hans

Föregående 1 2 3 ... 10 Nästa 

Epost